Hej på er!

Mitt namn är Josefin Blom. Jag har jobbat som hundfrisör sedan 2011, då jag startade mitt företag som 18-åring. Men mitt intresse för hundar och pälsvård startade långt innan dess.
Jag har alltid haft en stor passion för hundar och specifikt klippning. Jag älskar det konstnärliga i yrket och att få fram det vackraste av varje unika hund. Ingen är den andra lik och det är fantastiskt att få jobba med sitt största intresse.
I vårat arbete får vi möta hundar med lika många olika personligheter som utseende, vilket är otroligt roligt! Mitt mål och utgångspunkt är alltid att se till hundens unika förutsättningar. Att skapa en relation med hunden, där den känner sig trygg och positiv till behandlingen. Vi jobbar endast med positiva och mjuka metoder och hundens välmående är alltid i fokus.

Lite historia om mig.. Jag är uppvuxen i en valplåda tillsammans med Amerikanska Cockrar och dvärgpudlar. När jag var 4 år så gick jag in i en utställningsring för första gången och har sedan dess varit aktiv inom sporten. Jag driver, tillsammans med min mamma, Kennel Light Dreams. Jag började tidigt klippa och trimma våra egna hundar både till vardags och till utställning. Under mina tonår tävlade jag väldigt aktivt inom "Juniorhandling" där hunden och förarens samspel är i fokus, det resulterade i stora framgångar med bland annat SM-vinst som 15-åring.
Senaste 10 åren har jag främst varit aktiv inom utställningsvärlden med dvärgpudlar och har där visat och klippt fram många framgångsrika champions. 

I mitt vardagliga yrke som hundfrisör klipper jag dock till största del gulliga vardagsfrisyrer, vilket jag tycker är absolut roligast. Hos mig är allt från korta maskinklippningar till mer avancerade handklippningar varmt välkomna.

Hoppas vi ses i nya salongen!

 Josefin

 Beccis