INFÖR BESÖKET:

Ta till vana att gå igenom din hunds päls kvällen innan ni kommer till oss. Borsta o kamma igenom pälsen och försök få bort ev tovor.
Det underlättar för både er hund och oss.
Har det gått för långt och hunden är mycket tovig så är det bästa för er hund att vi klipper den i en kort frisyr och ni börjar om från start med pälsvården.
Vi tipsar er gärna om rätt verktyg och produkter till just Er hund!

Se till att hunden är välrastad innan ni kommer. Ta gärna en promenad så blir hunden lugnare och mer tillfreds.

Vi vill att det ska vara en sån angenäm upplevelse som möjligt för just Er hund. Vi jobbar alltid med mjuka metoder och utifrån hundens individuella förutsättningar.

SÅ HÄR JOBBAR VI:

Innan vi tar in er hund för behandling, så går vi igenom hunden och era önskemål. Kom ihåg att berätta för oss om det är något speciellt vi behöver veta om just Er hund.

Vi börjar med ett bad med högkvalitativa produkter anpassade efter pälstyp.

När hunden är ordentligt ren, så är det dags för hårfönen.
När hunden är ren och torr, så övergår vi till själva klippningen.

VARA MED ?

Ibland får vi frågan från nya kunder om vi låter ägarna vara med under behandlingen.
Vi föredrar att arbeta själva med hundarna. Det efter många års erfarenhet av att hundarna, nästan alltid, blir lugnare när vi får arbeta med dem själva.

Även de mest oroliga och skärrade hundarna lugnar snabbt ner sig när de märker att vi bara vill dem väl och är lugna och snälla med dem.
Det är alltså mycket lättare att bygga upp ett förtroende med en ny hund om den inte har matte/husse med sig . Ofta tror hundarna att det är nåt konstigt, läskigt när matte/husse är med och tittar på. De vill söka "stöd" i ägarna då och har svårt att skapa en relation med hundfrisören.

Givetvis så pratar vi igenom om ni har några funderingar/önskemål!

Vi ser fram emot att möta Er och Eran hund i vår salong !